Artlantis rendered exterior view of biocrematorium

For my final project of second year, i had to design a bio crematorium (basically a crematorium that uses an alkaline solution to dissolve the body rather than fire).

The site was in Sheffield, along Mary Street.  My building is  made up from two distinct areas: one is a concrete shell, whilst the other is a glass box surrounded and supported by timber beams, which is where the ceremony will take place.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s