Views

Views section

This section shows how the spaces have been created with the intention of allowing views of the surrounding harbour. The spaces at the top of the building have large spans of glazing which have a framed view due to the slanted roof in front of them (this blocks off the view of an existing arcade).  The lower spaces, which are accommodation,  have been designed with mezzanines to allow the user of the building to have a view of the sea when going to sleep.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s